Prio1_Tuned_illustraties_prio_wall

ERP voor uw branche

Een breed scala aan branche-specifieke modules

Vraag een demo aan

Priority ERP’s brede klantenbestand in Europa omvat bedrijven in uiteenlopende sectoren en branches, zoals productie (kunststoffen, chemie, metaal, pharma, apparaten), groothandel en distributie, service-bedrijven, verhuur, bouw- en installatie, gezondheidszorg en non-profit.

 

Van enkele van deze sectoren worden hieronder de specifieke eigenschappen beschreven:

 

Medische hulpmiddelen

Fabrikanten in de medische hulpmiddelen- en instrumentenindustrie moeten voldoen aan strikte naleving van regelgeving en door de overheid opgelegde eisen, in combinatie met strenge QA-processen en tracking- en traceerbaarheidsrapportages. Priority ERP-software maakt end-to-end productie, voorraadbeheer en kwaliteitsborging mogelijk, zodat u kwaliteitsproducten snel op de markt kunt brengen en kritisch after-market onderhoud en service kunt beheren.

 

Pharma

Priority ERP is specifiek geschikt de productie van farmaceutische producten, met een geavanceerde set tools ter ondersteuning van fundamentele processen bij ontwikkeling, verkoop en distributie, waaronder R&D-projectbeheer, procesproductie, werkorder- en documentbeheer, MRP, traceerbaarheid, QA, laboratoriumbeheer en Material Review Board (MRB).

 

Gezondheidszorg

Met haar rijke en bewezen staat van dienst in zowel publieke als private gezondheidsinstellingen en organisaties, biedt Priority een end-to-end ERP-oplossing voor de gezondheidszorg, allemaal op één enkel platform.
Priority ERP ondersteunt elk facet van het zorgbedrijf. Van het plannen van afspraken tot het bijwerken van patiëntendossiers in het veld vanaf een mobiel apparaat, tot inkoop, facturatie en boekhouding, helemaal tot back-end processen, voorraadbeheer en logistiek.

 

Landbouw

Priority ERP beheert landbouwbedrijfsprocessen in de gehele waardeketen van producten. Priority ERP is volledig geïntegreerd met weegschalen, sorteermachines en barcodescanners en -printers en stelt u in staat sneller en slimmer te werken, zonder dat u kostbare extra software nodig hebt. U kunt uw gewassen efficiënt beheren door alle teeltgerelateerde taken te registreren, van ploegen tot plukken, tot gewas- en rijafstanden, tijdlijnen voor elke activiteit te definiëren en de vereiste materialen en geproduceerde producten op te slaan en te verpakken. Met volledige zichtbaarheid van uw gehele operationele proces profiteert u van product-traceerbaarheid om bederfelijke producten te volgen vanaf het perceel van de teler, via verpakking en opslag, tot aan de uiteindelijke levering.